Extra’s voor nóg leukere

foto’s!

Hoewel wij al een compleet standaard pakket leveren, zijn er altijd nog kleine extra’s die de foto’s nog leuker kunnen maken! Hieronder vind u een overzicht met mogelijkheden die wij standaard aanbieden.

Foto props, gratis meegeleverd t.w.v. 15 euro

Foto Props

Een leuke selectie fotoprops wordt gratis meegeleverd bij het huren van een photobooth! Wij selecteren aan de hand van het thema van uw feest een groot aantal foto props. Selecteer de optie Foto Props in het offerte formulier om deze mee te nemen in de reservering!

Real props, 25 euro extra

Real Props

Een selectie echte hoeden, boa’s, diademen, brillen en seizoensgebonden accessoires. Denk aan bloemenkransen bij een zomer’s feest, of een rendier diadeem bij een kerstborrel. Selecteer de optie Real Props in het offerte formulier om deze mee te nemen in de reservering!

Opblaas Props, 25 euro extra

Opblaas Props

Helemaal leuk, grote opblaasbare props! Uiteraard ook weer op thema van uw feest. We zorgen ervoor dat alle props opgeblazen afgeleverd worden.
Selecteer de optie Opblaas Props in het offerte formulier om deze mee te nemen in de reservering!

Glittergordijnen, 15 euro extra

Glittergordijnen

Een leuke achtergrond in de kleuren van uw feest, geen storende bordjes of lelijke muur meer! Bestel een glittergordijn bij in een kleur naar keuze, en wij zorgen ervoor dat alles netjes opgehangen wordt tijdens de installatie van de photobooth! Selecteer de optie Glittergordijn in het offerte formulier om deze mee te nemen in de reservering!

Opstapje, 7,50 extra

Opstapje

Zoveel verschillende mensen op je feest! Ontzettend leuk uiteraard, maar de één is lang, de ander is weer wat kleiner. Door een opstapje mee te bestellen is het hoogteverschil van mensen in de foto’s wat te verdoezelen. Ook leuk om de kleine kinderen van de photobooth te laten genieten met deze opstap! Selecteer de optie Opstapje in het offerte formulier om deze mee te nemen in de reservering!

Prikbord, 15 euro extra

Prikbord

Er komen standaard 2 fotostrips uit de photobooth, één voor de gasten, en één voor op het prikbord! Naar mate het feest vordert zullen er steeds meer gekke foto’s op het prikbord verschijnen. Laat je gasten direct meegenieten van de leuke foto’s van anderen! Selecteer de optie Prikbord in het offerte formulier om deze mee te nemen in de reservering!

Mist u een optie? We zijn altijd in voor wat extra’s!
Mocht u een leuk idee hebben voor een extra optie, vraag het gerust! We hebben veel contacten bij verschillende bedrijven, en zijn best handig met een schroefmachine en zaag :) De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bart – Diablo Photos