Fotografie, een woord afgeleid uit het Grieks wat "schrijven met licht" betekend. Sinds het intrede van de digitale fotografie zijn er veel mensen die aardige plaatjes kunnen schieten. Waarom zou je dan betalen voor een professionele fotograaf, terwijl je neefje ook aardige plaatjes kan schieten? Fotografie is een kunst; één die ervaring en oefening vereist om muur-waardige resultaten te behalen. Als je een professionele fotograaf inhuurt voor een bepaalde gebeurtenis of voor het vastleggen van een speciaal familie moment, dan krijg je waar je voor betaalt. Goede services, goed apparatuur, wat regelmatig en juist onderhouden is om zo de beste resultaten te bereiken. Tevens kent een professionele fotograaf zijn apparatuur en weet deze te gebruiken in elke situatie.

Over Diablophotos

Diablophotos is een bedrijf gevestigd in Halfweg. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51576511. Tevens is Diablophotos aangesloten bij de Fotografen-Federatie te Amsterdam.

Adresgegevens

Diablo Photos
Houtrakkerweg 6
1165 MX HALFWEG
Telefoon: 0621571826

Disclaimer

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen.