Proces

Het proces van website ontwerp ligt geheel aan de eisen van de klant en de grootte van de opdracht. Wanneer u al een website heeft, kunnen wij deze met dezelfde huisstijl updaten naar een vernieuwde versie. Wanneer u nog geen website heeft, kunnen wij het beste langskomen bij u op de zaak, zodat wij een compleet beeld kunnen krijgen van uw onderneming. Het is handig als u, wanneer u een logo heeft, of beeldmerk, deze digitaal naar ons door kan sturen, zodat wij dit kunnen verwerken op uw nieuwe website.
Vervolgens gaan wij aan de slag en zullen wij wat voorbeelden (digitaal) overleggen.
Uw oude website zullen wij niet offline halen voordat de nieuwe website klaar staat.
Wanneer de nieuwe website klaar is, kunt u deze bekijken op één van onze servers. Zo kunt u nog eventuele laatste aanpassingen doen, voordat de website aan het grote publiek wordt open gesteld.

Over Diablophotos

Diablophotos is een bedrijf gevestigd in Halfweg. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51576511. Tevens is Diablophotos aangesloten bij de Fotografen-Federatie te Amsterdam.

Adresgegevens

Diablo Photos
Houtrakkerweg 6
1165 MX HALFWEG
Telefoon: 0621571826

Disclaimer

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen.