Proces

Het proces van DTP werk of grafisch ontwerp ligt geheel aan de eisen van de klant en de grootte van de opdracht.
Het beste is om de opdracht door te spreken op locatie. Bijvoorbeeld, als u een nieuwe huisstijl zoekt voor uw bedrijf, zouden wij graag langs komen om alles met eigen ogen te bekijken en de mogelijkheden door te spreken.
Vervolgens gaan wij aan de slag en zullen wij wat voorbeelden (digitaal) overleggen.
Voordat het ontwerp als definitief wordt geacht zullen wij een proefdruk aanvragen zodat u nogmaals het eindresultaat kunt bekijken. Wanneer alles akkoord is, kan het ontwerp naar de drukkerij. Dit kunt u zelf doen, maar kunnen wij natuurlijk ook voor u regelen zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Over Diablophotos

Diablophotos is een bedrijf gevestigd in Halfweg. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51576511. Tevens is Diablophotos aangesloten bij de Fotografen-Federatie te Amsterdam.

Adresgegevens

Diablo Photos
Houtrakkerweg 6
1165 MX HALFWEG
Telefoon: 0621571826

Disclaimer

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen.