Fotoalbum

Bij Diablophotos houden wij van kwaliteit. Voor de beste foto’s adviseren wij dan ook de beste fotoalbums. Het pareltje onder fotoboeken is dit exclusieve fotoalbum, dat in alle opzichten bijzonder luxe is uitgevoerd en de mooiste vereeuwiging van ieder huwelijk weergeeft.

ProfotoBoeken

 

Dit eigentijdse fotoboek onderscheidt zich van alle andere fotoalbums door extra verdikte boekbladen en een bijzondere cover. De fotoalbums worden met de hand gemaakt. Het fotoalbum is beschikbaar in de formaten 30×30, 35×35 en 30×40 cm.

ProfotoBoek

Het fotoalbum heeft een perfecte vlakligging door een speciale manier van inbinden. Hierdoor blijft de foto altijd vlak en heeft zo minder last van hinderlijke reflecties bij het bekijken. Ook kunnen er foto’s over twee pagina’s worden gezet zonder dat hier een deel bij ontbreekt.

Cooper-wit

Cooper

Delon-wit

Delon

Newman-wit

Newman

Fotocover

Fotocover

De omslag van uw trouwboek moet natuurlijk speciaal zijn. Naast het standaard aanbod voor de fotoalbums in linnen, bieden wij voor het gepersonaliseerde fotoalbum een aantal bijzondere opties. Hierbij bestaat de omslag uit een combinatie van leer en foto. Deze covers zijn beschikbaar in wit, zwart en bruin leer.

Koffer

 

Een zwartleren koffer maakt uw boek helemaal af. De koffer biedt een goede bescherming voor uw meest waardevolle herinneringen en is voorzien van een stevige handgreep.

Over Diablophotos

Diablophotos is een bedrijf gevestigd in Halfweg. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51576511. Tevens is Diablophotos aangesloten bij de Fotografen-Federatie te Amsterdam.

Adresgegevens

Diablo Photos
Houtrakkerweg 6
1165 MX HALFWEG
Telefoon: 0621571826

Disclaimer

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen.